بازگشت شوالیه «با زره زنگ زده»

17 تیر 1399
انتشارات :  
  • عنوان: بازگشت شوالیه «با زره زنگ زده»
  • ناشر: لیوسا
  • مترجم: سروش حجره / اندیشه اسماعیلی
  • نوبت چاپ: اول
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحه: 128
  • لینک فروشگاه:

بسیاری از مردم دنیا با قصه‌ی شوالیه‌ای با زره‌ی زنگ‌زده آشنا هستند. شوالیه‌ای خوب و گشاده‌دست و عاشق که روز و شبِ خود را در جنگ‌های صلیبی و نبرد با اژدها و رهایی دوشیزگان پاک‌نژادِ دربند می‌گذراند. شوالیه‌ای قرون وسطایی که سرانجام اسیر و زندانی زره‌ی زنگ‌زده‌ی خود شد.

شوالیه با زره‌ی زنگ‌زده در سفر نخست خود به ما می‌آموزد که چگونه از بند هیجان‌های دست‌وپاگیر رها شویم. و در بازگشت به ما خواهد آموخت که چگونه در راه ساختن یک رابطه‌ی زناشویی برپایه عشق، گام برداریم. او و همسرش، ژولیتا موفق می‌شوند که غبار برآمده از «نفس یا منِ متوهم» را از وجود خود بزدایند و آن را با فضایی از عشق راستین جایگزین کنند.

بازگشت شوالیه «با زره زنگ زده» / رابرت فیشر / سروش حجره _اندیشه اسماعیلی / نشر لیوسا

ارسال دیدگاه برای این موضوع

(*) پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری می باشد. استفاده از کد های HTML مجاز نمی باشد! (آدرس ایمیل و سایت نمایش داده نمی شود!)

  • تهران، خ انقلاب، بین وصال و قدس،
    کوی اسکو، پلاک 12، طبقه همکف
  • 66963035 (021)
  • 66464577 (021)
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

کتاب‌فروشی‌های همکار

اخبار و رویدادها

انتشارات درسا انتشارات لیوسا رویدادها 1

انتشارات درسا انتشارات لیوسا رویدادها 2

انتشارات درسا انتشارات لیوسا رویدادها 3

ارسال پیام به ما

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
برای بهبود وب سایت ما از کوکی استفاده میکنیم. برای کارایی بیشتر بهتر است که کوکی ها را فعال نمایید. سیاست کوکی.من کوکی ها این سایت را می پذیرند: موافقم!